A KÖNYVKERESŐ

 

KÖNYVKERESŐ (www.konyvkereso.hu) a legnagyobb magyar könyvpiaci adatbázis, ma már közel 55.000 könyvcímet tartalmaz. Hat évre visszamenőleg tartja számon a Magyarországon megjelenő könyveket, beszerezhetőségüket, a kiadók és terjesztők lényeges adatait. Ez a web-oldal ingyenesen magyar, angol és német nyelven is felkereshető az Internet világhálózat bármelyik pontjáról.

Számos keresési feltétel segíti az érdeklődőket a kívánt könyv illetve a magyar könyvpiac szereplőinek lényeges adatainak megtalálásában. A keresés szerző, cím, ISBN, műfaji kategóriák szerint történhet, de egyes kiadóknál linkelni lehet a kiadó honlapjára is.

A XXI. század technológiájának megvalósulását jelzi, hogy a keresett könyv egyetlen kattintással meg is rendelhető. A kiadók ezután közvetlenül juttatják el a megrenedelőhöz a kívánt könyvet.

A jó minőségű programot az MTA SZTAKI /Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutató Intézete/ fejlesztette ki, az EuroWeb hajlékony internet szolgáltatást nyújt, a TypoTeX tartja a kapcsolatot a kiadókkal és gyűjti ezer ágon az adatokat, míg a pénzügyi háttér előteremtésében többek között a Felix & Co. munkálkodik.

 

 

Logo
Frankfurt '99 Kht.
Budapest, 1054 Báthori u. 10.
Fax: +(36) 1 269 20 53
E-mail: frankfurt_99.kht@mail.matav.hu